Kremšnita

From: 8.00 kn

Kremšnita je definitivno jedna od najpoznatijih i najpopularnijih slastica širom Hrvatske i Slovenije. Ovaj kremasti užitak ima mnoge obožavatelje i neizostavan je kolač gotovo svake fešte i događanja. Tražite li kvalitetnu i ukusnu kremšnitu – svakako naručite kod nas.

Očisti

Opis

Kremšnita je bogat kremasti kolač koji ima svoje poklonike diljem Hrvatske, Slovenije, ali i svijeta. Ova zanimljiva kombinacija okusa jede se u svakoj prilici i gotovo da ne postoji događanje gdje se ne jedu kremšnite. Idealan je odabir tražite li kolače za razne događanja, a sigurni smo kako će vaši gosti uživati u bogatom okusu naših kremšnita. Sve sastojke i važne informacije saznajte na Dodatne informacije.

Dodatne informacije

Moguće količine

1 komad, 2 komada, 5 komada, 10 komada, 15 komada, 20 komada, 30 komada, 40 komada, 50 komada, 70 komada, 100 komada, za veće količine nazvati na broj telefona +385 98 932 5412

Dimenzije komada

7.5 x 7.5 cm

Sastojci

mlijeko, voda, glatko brašno T-550, šećer, jaja, puding od vanilije, škrobno brašno, slatko vrhnje, ulje, čokolada za kuhanje

Način čuvanja

Kolači se moraju čuvati u hladnjaku na temperaturi od 5 do 9 stupnjeva celzijeva

Dostava

Moguća dostava za veće količine na području unutar 10km od slastičarnice (npr. Cestica, Vratno, Vinica, Veliki Lovrečan, Jarki, Virje, Ormož, Zavrč, Cirkulane, Videm pri Ptuju, itd.)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Kremšnita”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *