Fini kolač

From 34.00 kn (4.51 €)

Fini kolač napravljen je od vrlo zanimljive kombinacije sastojaka, što mu daje atraktivan okus. U ovom će kolaču posebice uživati oni koji obožavaju okus maline ili jagode jer se u njemu nalaze puding i ekstrakt navedenih okusa. Tražite li super kolač za ljubitelje jagode – Fini kolač je pravi izbor.

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: N/A Kategorije: , Oznake: ,

Opis

Fini kolač donosi vam iznimno zanimljivu kombinaciju okusa, a u njoj će posebno uživati oni koji vole jagode i maline. Naime, ova su dva sastojka ključna u izradi ovog super kolača – pa se i sam finalni okus bazira na tome. Tražite li kolač za ljubitelje malina i jagoda – razmislite o Finom kolaču. Sve sastojke i ostale detalje o kolaču pronađite na Dodatne informacije.

Dodatne informacije

Moguće količine

400 g (za do 3 osobe), 800 g (za do 6 osoba), 1000 g, 1500 g, 3000 g, 5000 g, za veće količine kontaktirajte nas na broj telefona +385 98 932 5412

Sastojci

jaja, šećer, brašno, ekstrakt jagode ili maline, kakao, voda, sok od naranče, sok od limuna, rum, mlijeko, puding od maline ili jagode, margarin

Način čuvanja

Pite se moraju čuvati u hladnjaku na temperaturi od 5 do 9 stupnjeva celzijeva

Dostava

Moguća dostava za veće količine na području unutar 10km od slastičarnice (npr. Cestica, Vratno, Vinica, Veliki Lovrečan, Jarki, Virje, Ormož, Zavrč, Cirkulane, Videm pri Ptuju, itd.)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Fini kolač”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.